Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Certificaten

Home | Certificaten

ERGOHUMAN & DYNAMIC CHAIRS

Dynamic Chairs is de exclusieve verkoop en service organisatie voor Comfort Office Furniture voor de Benelux. Dynamic Chairs heeft in 2008 de ErgohumanErgohuman-PlusEnjoyNefilMirusBrent en de Lii geïntroduceerd in de Benelux met medewerking van een aantal geselecteerde dealers. De locatie van deze dealers en telefoonnummers van onze dealers met showroom kunt u vinden onder onze contact pagina. Wij leveren uit eigen voorraad binnen 3-5 werkdagen direct aan consumenten en bedrijven na ontvangst van de bestelling.

DIRECT VANUIT DE IMPORTEUR

Ook voor praktische, ergonomische en mooie bureaustoelen bent u bij ERGOHUMAN aan het juiste adres. Ons assortiment biedt veel mogelijkheden om van uw kantoor of bedrijfspand een strakke hippe ruimte te maken. Al onze design bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit en bieden we tegen laagste prijzen. De design bureaustoelen die u bij ons vindt, zijn geïnspireerd op bekende ontwerpen uit de vorige eeuw…..en als exclusieve importeur, zonder tussenschakels uiteraard alles tegen de beste prijzen van Nederland.

NEDERLANDSE NORM VOOR BUREAUSTOELEN

Een goede bureaustoel of kantoormeubel is onmisbaar bij elke werkplek. Bij ERGOHUMAN kunt u bureaustoelen kopen en vergelijken. Afhankelijk van uw budget en de gewenste uitstraling hebben wij een ruime collectie kantoorstoelen. Van ergonomische bureaustoelen, NPR uitvoeringen, 24 uurs bureaustoelen en bureaustoelen tot 130 kg. Onze Arbo-deskundigen scannen vrijblijvend uw werkplek op ergonomische en technische aspecten volgens de nieuwste Arbo-normen. Uiteraard is een bureaustoel proefplaatsing in overleg altijd mogelijk.

NEN-EN 1335 EN NPR 1813

De Nederlandse praktijkrichtlijn voor kantoorstoelen de NPR 1813 is herzien. Deze praktijkrichtlijn vervangt samen met de Europese norm NEN-EN 1335 de Nederlandse norm voor kantoorstoelen NEN 1812 uit 2000. Klik hier voor onze NPR stoel.